070-3515241

Bridge

Bij de ’s-Gravenhaagsche bridge School staat maart nog meer dan anders in het kader van gastvrijheid.

Op de reguliere clubavonden is iedereen van harte welkom om gratis sfeer te komen proeven en zelf te ervaren hoe leuk bridge in clubverband is. Nieuwe leden zijn van harte welkom en voor een partner kan worden gezorgd.

De zaal is open vanaf 19.15, het bridgen begint om 19.45.

Iedere vrijdagmiddag is er een inloopmiddag. Gezellige drive met een fles wijn voor de winnaars. Inschrijven aan de zaal. De zaal is open vanaf 13.00 uur, de deelname is € 3 per persoon.

Bridgen voor het Goede Doel op zondagmiddag 31 maart.

Van 13.00 tot 17.00 de jaarlijkse bridgedrive ten behoeve van Sumberwringing op Oost Java.

De deelname is € 19.50 per persoon, inclusief lekkere hapjes.

Aanmelden tot 29 maart bij koolsilvia@casema.nl

Helpt u mee? Er zijn al 14 bejaardenwoningen gerealiseerd, met de opbrengst van deze drive gaan we voor de 15e!

Bridge

Nieuws

Het eerste team van de ’s-Gravenhaagsche Bridge School is kampioen van de 2e divisie groep oost geworden en komt volgend jaar in de 1e divisie uit. Na een lange en zware kompetitie werd alles op de laatste dag beslist. Met nog een wedstrijd te gaan was SBS1 opgeklommen van de derde naar de eerste plaats en waren er nog vijf teams in de race voor promotie.

In de middag zitting werd in een rechtstreeks duel met 14 - 6 gewonnen van de nummer twee ’t Onstein 5 en was de strijd beslist.

Het team met Hans Metselaar, Allie Hoenstok, Kevin Vreeswijk, Roefie Villier en Anthony van den Bossche komt ook uit in de 2e Nationale van de Belgische kompetitie. Zaterdag as speelt het team de laatste wedstrijd in en tegen Geel de huidige nummer twee. De voorsprong is zo groot dat SBS niet meer is in te halen en volgend jaar in de 1e Nationale zal uitkomen.